Nieuws

Combell en TransIP fuseren naar team.blue

In een persbericht laat het Belgische Combell weten dat ze in zee gaan met het Nederlandse TransIP. Samen fuseren de bedrijven tot team.blue.

Deze ochtend kwam er leuk nieuws uit webhostingland. Combell liet in mei al weten dat er een fusie met TransIP in de lift zat en vandaag heeft het webhostingbedrijf dat officieel bevestigd.

Beide bedrijven bundelen hun krachten en gaan samen in zee als team.blue. Het nieuwe bedrijf zal door de fusie de waarde van 1 miljard euro overschrijden. Team.blue zal net zoals Combell en TransIP voorheen deden nog steeds hosting, e-mail en andere applicaties aanbieden. Voor alle duidelijkheid: er is geen sprake van een overname, enkel van een fusie. De bedrijven gaan samen in zee en kunnen zo hun expertise dubbel inzetten om de klant nog beter te bereiken, dat stellen beide oprichters Ali Niknam en Jonas Dhaenens. De oprichters geven aan dat ze ook andere hostingbedrijven willen uitnodigen om deel uit te maken van team.blue.

Combell en TransIP ‘bundelen hun krachten’ en fuseren naar team.blue

Dat beide bedrijven al jaren marktleider zijn, is niet verrassend. Zowel Combell als TransIP hebben naast hun organische groei ook een aantal overnames en samenwerkingen opgezet, waardoor ze de laatste jaren enorm gegroeid zijn.

In het persbericht stellen de hostingspecialisten dat team.blue 1 doel heeft: ze willen de beste van de markt zijn, constant vernieuwen en hopen nieuw talent aan te trekken.  Op die manier kunnen ze hun klanten beter van dienst zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business