Nieuws

Slimme spiraalbodems van Auping bestrijden gesnurk

Wie snurkt hoeft niet langer een chirurgische ingreep te ondergaan om zijn of haar partner gelukkig te maken. Een slimme spiraalbodem van Auping kost namelijk nog wat meer, maar je hoeft er tenminste niet voor onder het mes.

De slimme ‘Smart base’ spiraalbodems van Auping maken gebruik van Auping Connect, een apparaat dat ervoor zorgt dat je je elektrische spiraalbodem kan bedienen via een applicatie. De combinatie van een elektrische spiraalbodem en de slimme hub van Auping, zorgt ervoor dat mensen door middel van bewegingen gewekt kunnen worden en zelfs gesnurk zou ermee kunnen bestreden worden.

Wanneer de app detecteert dat je aan het snurken bent, zet Auping Connect de spiraalbodem even in beweging of wordt het hoofdeinde van je bed wat omhoog gezet. Hierdoor kan de snurker terug vrij ademen waardoor het gesnurk zou moeten wegvallen. Je in stilte wekken gebeurt op een soortgelijke manier. Auping Connect detecteert op welk moment jij het lichtst slaapt en gaat vervolgens je hoofdeinde rustig omhoog brengen zodat je zachtjes kan ontwaken.

Slaapassistent

In plaats van steeds je smartphone of tablet te moeten gebruiken, kan je Auping Connect ook koppelen aan je smart speaker. Zo kan je simpelweg praten tegen Google Assistant of Amazon Alexa en kan je telefoon uit de slaapkamer blijven. Met Athom Homey kan je ook een koppeling opzetten met andere slimme toestellen, zoals voor het regelen van de temperatuur in de slaapkamer, verlichting (Philips Hue) en muziek (Sonos).

De prijzen van de slimme spiraalbodems gaan van 705 euro tot 1525 euro voor het topmodel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business