Nieuws

Gratis streamingdienst IMDb tv komt naar Europa

IMDB tv, de streamingdienst van IMDB waar je gratis films en series kan bekijken, wordt later dit jaar uitgerold in België.

De streamingdienst stond vroeger bekend als IMDb Freedive en is op moment van schrijven enkel in Amerika beschikbaar. Daar komt echter binnenkort verandering in, want de dienst gaat stevig uitbreiden. Het aanbod wordt verdriedubbeld en de dienst komt later dit jaar ook naar Europa. Tot het aanbod behoren bijvoorbeeld series zoals Fringe, Kitchen Nightmares en Duck Dynasty en films zoals Drive, Donnie Darko, Dances with Wolves en meer.

Met IMDb tv kijk je gratis films en series, maar in ruil daarvoor zijn er wel reclameblokken verwerkt in de inhoud. Wanneer je een film of serie kijkt, zal je je dus ook door reclameblokken moeten worstelen. Je kan de content consumeren via de IMDd-website, een kanaal op de Prime Video-app of via de Fire TV-stick.

Het is nog niet bekend naar welke Europese landen de dienst precies komt en of het dan ook om het volledige aanbod gaat of slechts een selectie hiervan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business