Nieuws

Netflix test ‘pop-out-player’

Netflix test een 'picure-in-picture' functie uit voor zijn streamingdienst op desktop. Multitasken tijdens de film wordt iets gemakkelijker!

Technologiewebsite Engadget meldt dat dat Netflix bezig zou zijn met het testen van een picture-in-picture tool voor zijn videospeler op desktop. De zogenaamde ‘pop-out player’ zou het gebruikers gemakkelijker moeten maken om meerdere taken tegelijk uit te voeren tijdens het bekijken van je favoriete film of serie.

‘Uitstelgedrag’

De technologiewebsite zegt dat de nieuwe ‘pop-out-player’ wel eens het ideale argument voor ‘uitstelgedrag’ kan zijn. De waarheid laten we aan jou over!

Om je scherm als picture-in-picture in te stellen klik je op het ‘pop-out-player’ icoon en sleep je het schermpje naar de plek waar je verder wil kijken. Helaas zijn er momenteel nog geen ondertitelingsmogelijkheden voor deze nieuwe functie.

Nog in testfase

Momenteel is de nieuwe functie uitgerold bij enkele gebruikers. Maar in de laatste maand zouden meerdere gebruikers al melding gemaakt hebben van deze nieuwe functie. Desondanks de kleine uitrol, heeft Netflix zelf nog niets laten weten hierover.

De Amerikaanse streamingdienst zou wel aan Engadget hebben laten weten dat het de nieuwe functie momenteel nog in testfase is.

Beeld: Engadget

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business