Nieuws

Specs Motorola One Action gelekt

De Motorola One Action beschikt over een Action Cam, een camera van 16 megapixel speciaal ontworpen voor het maken van video's tijdens het sporten.

We kunnen binnenkort twee nieuwe smartphones van Motorola verwachten, de Motorola One Zoom en de Motorola One Action. Over die laatste kunnen we je al wat meer vertellen.

 

4K video

Motorola One Action heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn naam te danken aan de Action cam, die te vinden is op het toestel. Met deze camera kun je actiebeelden vastleggen, als je bijvoorbeeld een video wil maken van bepaalde buitensporten. Het unieke aspect aan de camera is dat deze 4K video’s zou opnemen. De 16MP camera beschikt over een ultragroothoeklens die een beeld weergeeft van 117 graden. Verder heeft de camera een 12MP-sensor en een dieptesensor van 5MP.

Specificaties

Volgens geruchten beschikt de Motorola One Action over een LCD-scherm van 6,3 inch. Het scherm heeft bovendien een verhouding van 21:9, net zoals de Motorola One Vision. De chipset zou een Exynos 9609 zijn van Samsung en het toestel heeft een batterij van 3500mAh. De adviesprijs van de Motorola One Action is naar verluidt 259 euro.

Verdere details zijn er nog niet bekend over de One Action. Het wachten is op Lenovo, het bedrijf achter de Motorola smartphones, dat met een officiële aankondiging komt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business