Nieuws

Bose onthult slimme draagbare Home Speaker

Deze draagbare Bose Home Speaker wil je echt.

Gisteren kondigde één van onze geliefde audiomerken een nieuwe speaker aan. Bose introduceert een draagbare Home Speaker met alle slimme toeters en bellen die je nodig hebt.

Leuk design

De draagbare Home Speaker heeft een leuk en hedendaags design. Een ontwerp dat je niet vaak tegenkomt in het segment van de draagbare speakers. De Home Speaker zou maar 1.06 kg wegen zodat je hem echt gemakkelijk en werkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Het aparte design geeft de draagbare speaker een tijdloze indruk.

Specs

Naast het leuke design heeft de Home Speaker nog heel wat leuke specificaties in aanbieding. Een batterij die tot wel 12 uur meekan, de eenvoud van Bluetooth en dat in combinatie met spraakassistenten als Google Assistent of Amazon Alexa. Zo kan je vanuit je tuinlounge met een simpele spraakopdracht je favoriete afspeellijst aanzetten, dubbelchecken of het zonnetje blijft schijnen of naar het nieuws luitsteren. Bose heeft ook aan Apple-gebruikers gedacht. De draagbare Home Speaker is voorzien van Airplay 2 en werkt dus perfect samen met Spotify Connect.

De nieuwe slimme speaker is beschikbaar vanaf 3 oktober maar kan al vanaf 19 september gereserveerd worden. Het toestel kost zo’n 369.95 euro en zal beschikbaar zijn in twee strakke kleuren (Triple Black en Luxe Silver).

Verkrijgbaar vanaf 3 oktober in Triple Black en Luxe Silver.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business