Nieuws

Deel je favoriete Spotify muziek nu ook op Facebook Stories

Spotify geeft je vanaf nu de mogelijkheid om je muziek te delen via Facebook Stories. Een goede toevoeging aan de opties van de muziekdienst?

Spotify geeft je vanaf hun meest recente update nu ook de mogelijkheid om je favoriete muziek te delen via Facebook Stories. De functionaliteit is al een hele tijd beschikbaar op Instagram, maar vanaf nu heb je dus nog een extra keuze. Spotify Premium heb je alvast niet nodig om je Facebook-vrienden te verrassen met het laatste nieuwe liedje van Taylor Swift.

Populariteit van Facebook Stories

Hoe vaak deze nieuwe mogelijkheid gebruikt gaat worden is nog maar de vraag, want Facebook Stories is niet meteen de meest populaire optie van het sociale netwerk. Het werkt dan wel hetzelfde als Instagram Stories, maar het lijkt erop dat iedereen daarvoor gewoon naar Instagram gaat. Behalve als je echt enkel en alleen je familie en vrienden wil bereiken en niemand anders, kan Facebook Stories voor de oplossing zorgen. 

Muziek delen via Spotify

Wie zijn muzieksmaak wil delen via Facebook Stories, kan dat onder andere via de Spotify-app doen. Speel een liedje af en tik onderaan rechts op het icoontje voor delen (of via de drie puntjes, zoals in de tweet hieronder te zien). Je krijgt vervolgens de mogelijkheid om naar Instagram en Facebook te delen, maar ook naar andere sociale netwerken zoals Messenger en Twitter. Stuur je liever een SMS of een WhatsApp-bericht, dan is ook dat een optie. Tenslotte kan je ook simpelweg een link naar het nummer kopiëren, voor gevallen waarin al deze andere opties niet voldoende zijn. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business