Nieuws

November 2019 update van Windows 10 beschikbaar voor testers

Microsoft heeft zijn meest recente update voor het Windows 10-besturingssyteem ter beschikking gesteld. Deze update zou normaal gezien vlot moeten verlopen.

Windows Insiders kunnen de laatste updates voor Windows 10 uitvoeren. Deze zal de geschiedenisboeken ingaan als de November 2019 update. Als je bent ingeschreven in de Release Preview Ring, ben je bij de eersten die updates ter beschikking krijgen. Die Insiders zijn voor Microsoft belangrijke proefkonijnen om te testen of een update verloopt zoals gepland. Hoe je een Insiders-account aanmaakt en vervolgens de update nu al kan uitvoeren, wordt stap voor stap in deze blogpost uitgelegd.

De November 2019 update is aangekondigd als een kleine update die daardoor eenvoudig zou moeten kunnen geïnstalleerd worden. De focus ligt vooral op het verbeteren van de kwaliteit en prestaties van het systeem. Toch zal de update ook enkele nieuwe features bevatten. Een volledig overzicht kan worden teruggevonden op de website van Microsoft.

Oktober-horror in 2018

Bij Microsoft zullen ze alvast hopen dat deze update beter verloopt dan de vorige update van Windows 10. De Oktober 2018 update bleek een gigantische ramp te zijn toe die verscheen. Mensen die de update installeerden, stelden vast dat de update bestanden verwijderden van hun PC. Microsoft haalde de update al snel offline om verder aan de stabiliteit te werken. Voor de rest van de wereld werd de Oktober 2018 update een December 2018 update. Naar eigen zeggen heeft Microsoft geleerd van hun fouten en zullen zulke problemen dit jaar niet meer kunnen voorvallen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business