Nieuws

Verlengd wegens succes: Netflix’ La Casa de Papel krijgt 5e seizoen

We zullen nog lang geen afscheid moeten nemen van El Profesor. Netflix komt met een vijfde seizoen van de populaire reeks.

Het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie La Casa de Papel heeft het licht nog niet gezien. Toch wordt er al gesproken over het 5e en misschien wel laatste seizoen.

Netflix kent groot succes

Dat La Casa de Papel een groot succes is hoeven we je niet te vertellen. Voor de fans: er wordt al gewerkt aan een vijfde seizoen. Althans, dat bericht het Spaanse FormulaTV op basis van niet nader vernoemde bronnen.

Seizoen 4

En hoe zit dat met het vierde seizoen? Het derde seizoen eindigde alvast met een serieuze cliffhanger. Daarop heeft Netflix al een antwoord klaar staan. De geruchten doen de ronde dat seizoen vier in januari 2020 al op de videostreamingdienst komt te staan.

Meer dan 34 miljoen huishoudens keken in de eerste week na de release naar seizoen 3. Van die 34 miljoen waren er al zo’n 24 miljoen huishoudens die na de eerste week het volledige seizoen al hadden gezien, dat claimt Netflix.

Seizoen 5

Echter stopt de verhaallijn ook na het vierde seizoen niet. De opnames voor het vijfde seizoen staan gepland voor begin 2020. Meer dan dat is er vandaag niet geweten over het nieuwe seizoen. Wel zou Alvaro Morte terugkeren als ‘El Profesor’ en wordt er een overstap gemaakt naar het buitenland. De maker van La Casa de Papel, Alex Pina, zou zelfs het Amerikaanse Fort Knox als een mogelijke locatie genoemd hebben.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business