Nieuws

Bang & Olufsen vernieuwt Beoplay H4 met nieuw design

Bang & Olufsen geeft zijn populaire Beoplay H4 hoofdtelefoon een knappe update. En goed nieuws: de prijs is dezelfde gebleven.

Een goede hoofdtelefoon gaat mee met zijn tijd en krijgt op regelmatige basis een relevante update. Ook Bang & Olufsen beseft dat en geeft zijn populaire Beoplay H4 een nieuw design, USB-C en een spraakassistent.

Bang & Olufsen Beoplay

De Beoplay H4 is altijd een van de goedkoopste B&O hoofdtelefoons geweest die je kon krijgen. De audiokoning slaagt erin om zelfs na zijn vernieuwing de prijszetting te behouden en levert toch nog een high-end product af. Toegegeven, het is geen premiumhoofdtelefoon, but still.

De nieuwe H4 blijft een over-ear hoofdtelefoon en een meer gestroomlijnd design. Het kan zijn dat je het daar niet helemaal mee eens bent. Maar je moet altijd in het achterhoofd houden dat dit de stijl van B&O perfect weerspiegelt.

Verder heeft Bang & Olufsen wat vernieuwing doorgevoerd aangaande de fysieke knoppen. Die zijn in de nieuwe H4 echt fysiek en vervangen daarmee de vervelende touchknoppen van de vorige generatie. Ook Siri en Google Assistent doen in de nieuwe H4 eindelijk hun intrede. Beide spraakassistenten zijn eenvoudig op te roepen met de dedicated knop.

Eindelijk, USB-C

Het heeft best lang geduurd. B&O heeft zijn nieuwe instapmodel eindelijk voorzien van USB-C. Doei Micro-USB. Wat ook nieuw is aan de H4 is een microfoon. Volgens het bedrijf zelf zit deze op een ideale plek voor telefoontjes of om Siri op te roepen.

De nieuwe Beoplay H4 kost 300 euro (evenveel als zijn voorganger) en is bij ons al beschikbaar.

Bang & Olufsen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business