Nieuws

Microsoft 365 ‘Life’: Office, paswoordmanager en kalender in één applicatie

Microsoft 365 Life wordt het nieuwe Office-abonnement. Inclusief paswoordmanager, kalender en heel wat andere nieuwigheden.

Microsoft investeert stevig in zijn 365-applicaties. Het bedrijf onthulde eerder dit najaar nog het nieuws dat er een all-in-one Office applicatie voor mobiel zit aan te komen. Nu gaan er bij TheVerge en ZDNet verschillende stemmen op die beweren dat Microsoft werkt aan een nieuw abonnement: 365 Life.

Microsoft 365

Vandaag de dag kennen we Office 365 Personal of Home. Volgens ZDNet zou daar nu een paswoordmanager aan toegevoegd worden die heel handig zou zijn. Microsoft deed eerder dit jaar al onderzoek naar wachtwoorden van MS Accounts. Uit dat onderzoek bleek dat meer dan 3 miljard wachtwoorden in verschillende gelekte databases zitten.

Nu zou de computergigant met een soort all-in-one abonnement komen waar ook Office bij inzit. Dat abonnement gaat dan MS 365 Life heten en kan vermoedelijk de plaats in nemen van Office dat we vandaag kennen.

Details

Er zijn momenteel nog redelijk weinig details over het nieuwe abonnement gekend. Alsook prijzen of opties missen we momenteel nog in de verklaringen. Een laatste detail dat we wel kunnen delen is de datum van lancering: die zou volgens bronnen plaatsvinden in de lente van 2020, wat overeenkomt met de Build conferentie van het bedrijf.

In ieder geval heeft de Windowsgigant nog heel wat leuke plannen met Office 365 voor consumenten. Wij houden de verandering voor jullie nauw in de gaten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business