Nieuws

Apple voegt jaarlijkse abonnementen toe aan Arcade

Nadat Apple het eerder al invoerde voor Apple Music en Apple TV, krijgen gebruikers van de gamingdienst Apple Arcade ook de optie om jaarlijks te betalen.

Gebruikers van Apple Arcade, de gamingdienst van Apple, zullen vanaf nu de mogelijkheid krijgen om een jaarlijks abonnement te nemen. Op zich is het verre van onlogisch dat Apple deze nieuwe formule aanbiedt. Want dat hebben ze ook al geïntroduceerd bij Apple Music en Apple TV. Net als voor hun andere diensten probeert men een jaarabonnement aantrekkelijk te maken door de prijs wat te drukken.

Maandelijks betaal je €4,99 om Apple Arcade te gebruiken. Sluit je een jaarabonnement af, dan hoef je maar €49,99 te betalen. Je krijgt er in principe dus twee maanden gratis op voorwaarde dat je bereid bent het volledige bedrag ineens te betalen. De nieuwe abonnementen zullen als optie aangeboden worden als je een nieuw abonnement aansluit. Maar aangezien Apple Arcade nog redelijk nieuw is, zou het ons verbazen dat nieuwe abonnees meteen een jaarabonnement afsluiten waar ze een jaar aan vasthangen. Daarom kan je ook nog steeds starten met een maandabonnement en nadien via het menu Abonnementen in de App Store naar een jaarabonnement overschakelen moest je volledig overtuigd zijn.

Apple lanceerde de mobiele gamingdienst Apple Arcade in september. Het werkt zowel op alle iOs-toestellen, macOs-laptops en Apple TV. Gebruikers hebben toegang tot een catalogus van 100 games die volledig vrij zijn van verdere in-app aankopen en downloads. Een abonnement kan via de Family Sharing-functie met nog vijf andere personen gedeeld worden.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business