Nieuws

Nintendo stelt bèta open van multiplayer voor Mario Kart Tour

Nintendo is gestart met het testen van een multiplayermodus voor de populaire game Mario Kart Tour. Deelnemen kan via een betaald abonnement.

Gisterenavond laat heeft Nintendo een bèta gelanceerd voor een nieuwe multiplayer spelmodus voor Mario Kart Tour, de mobiele versie van de enorm populaire Mario Kart-reeks. Al sinds het spel in september uitkwam, was op de startpagina al een multiplayer optie te zien, maar spelers konden deze niet openen. Het deed dus wel vermoeden dat Nintendo aan een multiplayer aan het werken was. Dat vermoeden is nu eindelijk bevestigd, al kunnen we niet zeggen wanneer deze zal komen.

De testperiode van de bèta loopt van nu tot en met 26 december. Inschrijven voor de bèta via de aankoop van een Mario Kart Tour Gold Pass, een abonnement dat €5,5 per maand kost. Nintendo waarschuwt wel dat de bèta mogelijk instabiel is. Dat kan er voor zorgen dat de verbinding op willekeurige momenten wegvalt, het spel vastloopt of dat het sturen plots niet meer werkt. Ook kan de uiteindelijke spelmodus er bij definitieve release nog helemaal anders uitzien dan in de testfase. De bèta downloaden is dan ook op eigen risico, aldus Nintendo.

Megasucces

Mario Kart Tour kwam eind september en was vanaf dag één een gigantisch succes. De Mario Kart-reeks is altijd al één van de best verkopende Nintendo-spellen geweest op de consoles en de gameboys, dus het succes viel wel enigszins te verwachten. Op de eerste dag werd het al 20 miljoen keer gedownload, en het was de best gedownloade game van de App Store in 2019.

Zoals je misschien weet, kan je het spel niet downloaden in de Play Store en App Store van België. Dat is omdat de game lootboxes bevat, die verboden zijn door de Kansspelcommissie. Maar gelukkig voor ons zijn er toch sluwe omwegen om toch aan de game te geraken. Hoe je dat doet, daar schreven we op het moment van de lancering een artikel over.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business