Nieuws

Oké Google, wat gebeurt er op de noordpool?

Vraag jij je ook af waar de Kerstman uithangt? Je kan hem via Google volgen terwijl hij zijn pakjes over heel de wereld bezorgt.

Wie vandaag aan Google vraagt wat er op de Noordpool gebeurt, krijgt daarbij een antwoord in kerstsfeer. Waar het Nederlandse antwoord vrij beperkt is, is de Engelse variant veel uitgebreider, inclusief een heus filmpje. Wie dat wil kan zelfs live de Kerstman volgen op zijn reis rond onze aardbol. 

Okay Google, what is happening on the North Pole?

Wie het filmpje wil activeren moet de Engelse Google Assistant geactiveerd hebben op zijn smart speaker. Je kan dan simpelweg het commando “Okay Google, what is happening on the North Pole?” gebruiken en de animatie gaat van start. Heb je geen schermpje op je apparaat (zoals bijvoorbeeld de Google Nest Hub dat heeft), dan kan je gewoon naar de audioversie luisteren. Voor de Nederlandse variant gebruik je “Oké Google, wat gebeurt er op de Noordpool?”.

Volg de Kerstman

Wie niet genoeg kan krijgen van de feestelijkheden kan ook de Kerstman volgen bij het leveren van zijn pakjes. In ware Bpost-stijl is er immers tracking voorzien op zijn slee en Google heeft daar een hele website voor voorzien. Compleet met leuke spelletjes en nog meer animatiefilmpjes die de allerkleinsten ongetwijfeld zullen kunnen entertainen (of de gemiddelde TechPulse-redacteur). 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business