Nieuws

Uncharted-film verliest regisseur nummer 6

Wie op de eerste Uncharted-film zit te wachten zal nog even geduld moeten hebben. De film moet eerst op zoek naar een 7e regisseur.

Fans van de enorm populaire game-reeks Uncharted zullen nog een tijdje langer moeten wachten op de film met dezelfde naam. Reden is het verliezen van Travis Knight, ondertussen al de zesde regisseur die de film probeert te maken. Problemen met de planning staken daar echter een stokje voor. 

Moderne Indiana Jones

De Uncharted-film moet een hedendaagse Indiana Jones-film gaan worden, maar net zoals de vervloekte objecten die je in zo’n een film al eens tegenkomt, lijkt er een vloek te rusten op de productie van de film. In dit geval lag het probleem bij Tom Holland, die Nathan Drake zou spelen in de film, maar ook Spider-Man in de volgende generatie Marvel-films. Twee films tegelijk opnemen is helaas niet mogelijk en daarom wordt Uncharted verplaatst naar 18 december 2020.

11 jaar in ontwikkeling

Er is al sprake van een Uncharted-film sinds 2008, kort na de release van de eerste game, maar er zit dus duidelijk wat vertraging op de productie. Naast de regisseurs die vaak veranderen, geldt hetzelfde voor de acteur die Nathan Drake zal spelen. Mark Wahlberg had de originele rol, maar zal nu een ander personage spelen in de film. Tom Holland lijkt voorlopig te blijven als het hoofdpersonage, al gaan er veel stemmen de richting van Nathan Fillion uit, die zelf al de hoofdrol speelde in een onofficiële kortfilm. Voor fans die niet op hun honger willen blijven zitten, is dit momenteel de beste oplossing.   

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business