Nieuws

Gelekte foto’s van de Samsung Galaxy S20 tonen 4 camera’s

Nieuwe gelekte foto's tonen de Samsung Galaxy S20 'in het echt'.

Het is officieel. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung zal door het leven gaan als de Galaxy S20. Eerder deze maand deden al verschillende geruchten de ronde dat Samsung zijn premium smartphonereeks qua benaming zou veranderen. Heeft het met 2020 te maken? God mag het weten.

Samsung Galaxy S20

De nieuwe Galaxy S20 is op z’n minst opmerkelijk; en dat komt voornamelijk door het enorme camera-eiland dat het toestel met zich meedraagt. Zoals je op de afbeeldingen kan zien gaat het om 4 camera’s: wide, ultra-wide, portret en tot slot nog een macrolens als nieuwste toevoeging. Macrolezen vinden de laatste tijd steeds vaker hun weg naar smartphones, dat bewijst ook de Motorola One Macro.

Verder heeft de nieuwe Galaxy S20 een selfiecamera vooraan in de vorm van een hole-punch. Wat nog opvalt is dat Samsung het display van de smartphone weer rechtgetrokken heeft. Dat geldt voor de Galaxy S20 en de S20 Plus. Die laatste zou volgens XDA Developers ook zeer licht in de hand liggen.

Februari

Voor de officiële lancering moeten we toch nog even wachten. Op 11 februari pas zal de smartphonegigant zijn nieuwe toestel lanceren op het Unpacked event dat eerder deze maand al werd aangekondigd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business