Nieuws

Apple werkt aan Touch ID powerknop voor de iPhone

De bekende analist Ming-Chi Kuo beweert dat Apple bezig is met een Touch ID powerknop voor op de iPhone, deze zou volgend jaar verschijnen.

We kunnen volgend voorjaar een iPhone verwachten met een Touch ID powerknop aan de zijkant, aldus analist Ming-Chi Kuo.

 

Vingerafdrukscanner in de powerknop

Apple is bezig met de ontwikkeling van een iPhone met een lcd display en een Touch ID vingerafdrukscanner in de powerknop, dat laat Kuo weten in een onderzoeksrapport van TF Securities. Ook zegt de analist dat het zal gaan om een lager geprijsd toestel en dat de vingerafdruk oplossing capacitief wordt en een nieuw ontwerp krijgt. Dit heeft als doel om de gebruikerservaring te verbeteren.

Nieuwe weg

Als het waar is wat Kuo zegt, dan slaat Apple een nieuwe weg in met de vingerafdrukscanner. De ronde vorm die we zien bij de iPhone, iPad en Macbook met Touch ID,  zal dan verdwijnen aangezien deze niet in de powerknop past die zich dan aan de zijkant bevindt. Het handige is wel van een vingerafdrukscanner in de powerknop, dat je de smartphone in een keer kunt vergrendelen.

Specificaties

De nieuwe iPhone, die naar verluidt de naam iPhone SE 2 Plus krijgt, zou beschikken over een display van 5,5 inch of 6.1 inch. Het formaat zal vergelijkbaar zijn met de iPhone 8 Plus en de iPhone 11 en zal daar ergens tussenin liggen. En doordat de vingerafdrukscanner in de powerknop zit, zou er een kleinere inkeping zijn in het scherm. Maar vooralsnog zijn dit alleen geruchten, Apple heeft nog niks officieel bevestigd. We wachten het dus af.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business