Nieuws

Samsung verklapt Galaxy Buds+ via iOS app

De Samsung Galaxy Buds+ zijn een feit. Door een nieuwe app die plotseling in de App Store verscheen weten we nu zeker dat ze eraan komen.

Er waren al sterke vermoedens dat de Galaxy Buds een upgrade zouden krijgen onder de naam Buds+. Vandaag zijn die vermoedens bevestigd door een iOS applicatie die plots verscheen in de App Store waarmee je de nieuwe Galaxy Buds+ kan verbinden.

Samsung Galaxy Buds+

Eigenlijk komt het er nu op neer dat Samsung de komst van nieuwe Buds+ heeft bevestigd. Die zullen vermoedelijk worden gelanceerd op het Unpacked evenement op 11 februari. Momenteel kunnen we aan de hand van de preview van de iOS-app weinig zien over de specificaties van de Buds+.

Wel weten we dat de nieuwe earbuds compatibel zullen zijn met iPhone 7 en nieuwe toestellen die iOS 10 of hoger draaien. Volgens eerdere geruchten zouden de Buds+ geen ruisonderdrukking ondersteunen. Daardoor houden ze het wel 12 uur lang vol op één batterijlading.

Update

Intussen weten we via gadget ‘leaker’ evleaks dat de nieuwe Buds+ 149 dollar zullen kosten. Samen met de kostprijs en batterijduur lanceerde de website een vergelijking tussen de huidige Galaxy Buds en de nieuwe Galaxy Buds+.

Samsung Galaxy Buds+

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business