Nieuws

Video lekt Spaces, een nieuwe functie voor Outlook

Het lijkt erop dat Microsoft Outlook een nieuwe functie krijgt om projecten te plannen en organiseren, genaamd Spaces.

Op Twitter is een video gelekt die een nieuwe functie toont voor Microsoft Outlook. De video verscheen in een tweet van WalkingCat. Hoewel de functie nog niet officieel bevestigd is, lijkt de video er wel enigszins betrouwbaar uit te zien. Het gaat meer bepaald om een functie die de naam Spaces zal krijgen.

Spaces lijkt een platform te moeten worden waar studenten eenvoudiger groepswerken kunnen plannen of bedrijven projecten kunnen organiseren. Het creëert een online ruimte waar mails, notities, bestanden, documenten, meetings en to-do-lijsten kunnen gedeeld en verzameld worden. Zo kan het werk een stuk gestructureerder verlopen.

Microsoft heeft dus zelfs Spaces nog niet officieel gelanceerd. Toch is het volgens WalkingCat al mogelijk de functie via de webapplicatie van Outlook al te activeren. Toen wij echter naar de link van Spaces surften, kregen we een melding ‘under construction’. Dat doet ons wel vermoeden dat Microsoft op de hoogte is van het lek, en Spaces dus op elk moment zou kunnen gelanceerd worden.

https://twitter.com/h0x0d/status/1228861394239377408?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1228861394239377408&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theverge.com%2F2020%2F2%2F17%2F21140718%2Fmicrosoft-outlook-spaces-project-organizational-feature-screenshots-video-leak

Fluid

Outlook Spaces heeft heel wat weg van het Fluid Framework, een cloudapplicatie waarvan Microsoft in november een eerste versie van lanceerde. Ook daar ligt de focus op het delen van en samenwerken aan bestanden. Het is niet geweten of Spaces ook daadwerkelijk op Fluid draait. In toekomstige updates zou AI worden toegevoegd aan Spaces om het gebruiksgemak te verbeteren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business