Nieuws

LG geeft budget K-serie een 48-megapixelcamera

LG heeft drie nieuwe toestellen aan zijn budgetvriendelijke K-serie toegevoegd.

Smartphonegigant LG heeft drie nieuwe modellen aan zijn budgetvriendelijke K-serie toegevoegd. Alle drie de modellen hebben 4 camera’s aan de achterkant met een hoge resolutie hoofdlens, een breedhoeklens, dieptesensor en macrolens.

En als kers op de taart heeft het bedrijf de K61 een 48-megapixelcamera meegegeven. Dat is de best scorende lens die LG tot nu toe heeft gemaakt. Zelfs het vlaggenship  (G8 ThinQ) heeft maximum 12-megapixel.

LG
LG K51S.

LG K-serie

In totaal gaat het dus om drie nieuwe toestellen. De K61 heeft een 48-megapixelcamera, selfiecamera van 16 MP 4GB RAM, 64/128 GB ROM dat uit te breiden is tot 2TB met een SD-kaartje. De batterij van 4,000mAh zou genoeg moeten zijn om de dag door te komen en verder is  het toestel voorzien van extra’s als DTS:X 3D Surround Sound, een Google Assistant knop, Google lens en de iconische vingerafdruksensor op de achterkant. Dat laatste geldt trouwens voor alle drie de toestellen.

De LG51S heeft dezelfde batterij. Het verschil met de K61 is dat deze een 32MP hoofdcamera heeft en een 13MP selfiecamera. Verder krijg je 3GB Ram en 64GB ROM dat eveneens uit te breiden is naar 2TB. Als laatste werd de K41S dan nog toegevoegd. Die heeft hetzelfde display als de 51S, 3GB RAM maar 32GB ROM dat ook tot 2TB uit te breiden is.Momenteel zijn er nog geen officiële prijzen beschikbaar van de drie toestellen.

De nieuwe K-serie is vanaf het volgende kwartaal beschikbaar in de Verenigde Staten en zal nadien ook gelanceerd worden in België.

LG
LG K41S.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business