Nieuws

Sony lanceert Xperia L4 smartphone met 21:9-display

Sony heeft de Xperia L4 aangekondigd, een budgetsmartphone met 3 camera's en 21:9-display van 6,2 inch. Het toestel zal in de lente verschijnen.

Sony heeft vandaag de Xperia L4 geïntroduceerd. De smartphone zal de L3 opvolgen als instapmodel in de Sony Xperia-lijn en is voorzien van een camerasysteem met maar liefst 3 lenzen en een 21:9 display. De Xperia L4 richt zich zo op gebruikers die optimaal van content willen genieten.

21:9 display van 6,2 inch

Sony zweert bij de 21:9 verhoudingen voor hun smartphones en daar is de Xperia L4 geen uitzondering op. Waar de L3 nog een display van 5,7 inch had, is dat nu 6,2 inch geworden. Zo biedt de Xperia L4 dus meer schermruimte en mag ook multitasken door twee apps tegelijk op het scherm te tonen geen probleem zijn. 

Er werd eveneens een grotere batterij van 3580mAh toegevoegd die je snel kan opladen terwijl Xperia Adaptive Charging er voor zorgt dat de optimale kwaliteit van de batterij gewaarborgd blijft. Side sense is ook aanwezig, waardoor je de smartphone makkelijker met één hand kan gebruiken en bijvoorbeeld door apps kan scrollen. Voor de liefhebbers bleef ook de hoofdtelefoonaansluiting behouden.

Drievoudige camera voor fotografie en video

De Xperia L4 is uitgerust met een drievoudige camera. Het toestel heeft een hoofdlens van 13MP, een brede 5Mp-lens en een 2MP-diepte camera. De smartphone kan wisselen tussen de hoeken ‘breed’ en ‘ultrabreed’. Hierdoor is het toestel geschikt voor het fotograferen van alles van landschappen tot portretten. Dankzij het 21:9 wide display is de camera uitermate geschikt voor creatieve foto- en video-doeleinden.

De Xperia L4 is beschikbaar in de kleuren zwart en blauw, en vanaf lente 2020 verkrijgbaar in de Benelux.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business