Nieuws

Exclusief: OPPO Find X2 lancering op 6 maart

Via een uitgelekte teaser bij Playfuldroid weten we dat OPPO zijn nieuwe Find X2 op 6 maart officieel zal voorstellen.

Normaal gezien ging OPPO zijn nieuwe Find X2 vlaggenschip voorstellen op 22 februari in Barcelona op MWC. Helaas stak het coronavirus daar een stokje voor. Vandaag weten we via Playfuldroid dat OPPO zijn nieuwe smartphone op 6 maart officieel zal voorstellen.

OPPO Find X2

Dankzij een gelekte teaser die Playfuldroid kon bemachtigen zal OPPO zijn nieuwe FInd X2 voorstellen samen met een nieuwe smartwatch. Ook daar zijn we natuurlijk heel benieuwd naar!

We verwachten dat de Chinese smartphonebouwer ons weer van onze stoelen zal blazen met een design en feature-pakket waarmee het bedrijf wil uitpakken. Zo zal de nieuwe Find X2 een Snapdragon 865 aan boord hebben in combinatie met het ideale 2K OLED paneel met een refresh rate van 120Hz.

Vietnam

Een aantal features van het nieuwe toestel zijn eerder al bekend geraakt doordat een Vietnamese e-commerce website de nieuwe OPPO al liet zien. Toen kwamen we te weten dat het toestel een 6.5 inch AMOLED display heeft, 8GB RAM, 256 ROM, een batterij van 4,065mAh en vanuit de fabriek voorzien van Android 10.

Het camera-eiland op de achterkant bevat drie camera’s: een hoofdcamera met 48MP-sensor, een tweede met 8MP (ultra-wide) en een derde 13MP-sensor om als telefoto te gebruiken. De selfiecamera zou dan weer een 32MP-sensor aan boord hebben om ook die kant in topkwaliteit te belichten. Er is helaas niets geweten over de hardware die het bedrijf gebruikt voor zijn camera’s. Megapixels zeggen namelijk niet alles.

In ieder geval is de lancering van de nieuwe OPPO Find X2 en smartwatch iets om naar uit te kijken. Vermoedelijk zullen de komende dagen nog nieuwigheden rond het smartphonemerk uitlekken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business