Reviews

Apple iPhone 6

Voordelen
Groter scherm
Betere autofocus
Opslagcapaciteit
Nadelen
Autonomie
Aanbevolen prijs: €699
Waar te koop?
Totaalscore 8
De iPhone wordt omringd door steeds meer gelijkwaardige alternatieven, maar blijft zijn mannetje staan tussen de rest.

Als je de iPhone 6 beschouwt als de langverwachte schermupgrade en boost in functionaliteit die de iPhone 5s niet was, dan is het een uitstekende kandidaat voor de huidige iPhone 5-eigenaar. Het is ook eindelijk een telefoon die een Androidgebruiker mogelijk kan overtuigen.

Maar over het algemeen voelt de iPhone 6 aan als een verzameling van Androidfuncties die door Apple werden opgepoetst. Het is een ontzettend goede telefoon, maar hij is niet revolutionair.

In plaats van er naar te streven om een superdunne iPhone te bouwen, had Apple misschien beter een iets dikkere telefoon op de markt gebracht. De autonomie is amper beter dan de iPhone 5s, en dat was daar al een pijnpunt om aan te werken. Wie meer wil, kijkt beter naar de grotere broer, de iPhone 6 Plus. Het 4,7 inscherm van de iPhone  is voor de meeste smartphonegebruikers niet enorm groot, maar trouwe iPhone-gebruikers zullen waarschijnlijk even moeten wennen.

Het goede nieuws is dat je de nieuwe telefoons meer als een alternatief voor de iPhone 5s kan beschouwen in plaats van een noodzakelijke upgrade. De nieuwe iPhone is geen gigantische sprong in prestaties, maar het scherm maakt het verschil.

Maar zoals het al jaren geldt: de bouwkwaliteit, camerakwaliteit, algemene snelheid en de integratie van software en hardware op de iPhone vormen een formule die je moeilijk kan verslaan. De iPhone wordt omringd door steeds meer gelijkwaardige alternatieven, maar blijft zijn mannetje staan tussen de rest.

Onze uitgebreide review van de iPhone 6 kan je hier lezen.

Benchmarks

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business