Reviews

Review Archos 50D Oxygen

Voordelen
Snel opladen
Schermresolutie
Straffe prestaties
Nadelen
Onhandige standaardtoesten
Zwakke selfies
Aanbevolen prijs: €169 euro (16 GB)
Waar te koop?
Totaalscore 9
Archos is misschien geen klinkende naam in het smartphonelandschap, maar het Franse bedrijf levert een ongehoord straf budgettoestel af met de 50D Oxygen.

Hoe Archos het klaarspeelt, ik weet het niet, maar dit toestel kan niet bestaan voor 169 euro. 16 GB opslag is leuk meegenomen, maar het Full HD-scherm is ongezien in deze prijsklasse. Erger nog: de schermkwaliteit is eveneens bovengemiddeld, waardoor Archos enkel Samsung moet voorlaten op vlak van kwaliteit. De afwerking is verder prima, met een ruwe achterkant die kwalitatief aanvoelt en geen vettige vingers aantrekt.

Extra interessant: Archos vraagt bij de installatie of je extra (reclame) apps wil installeren of niet. Je moet hier alles of niets kiezen, maar liever dat dan ze verplicht te moeten slikken. De camera doet het prima, behalve dat hij relatief traag focust. Enkel de selfiecamera stelt teleur. De aanraaktoetsen onderaan reageren niet altijd even goed en zijn behoorlijk klein. We moeten muggenziften om foutjes te ontdekken op dit toestel, wat het met recht en rede de Keuze van de Redactie maakt in deze prijsklasse.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business