Reviews

Prynt Pocket review: foto’s in een handomdraai

Voordelen
Compact
Ingebouwde editor
Degelijke foto's
Nadelen
App crasht soms
Enkel voor iPhone
Beperkte hoeveelheid fotopapier
Aanbevolen prijs: €139
Waar te koop?
Totaalscore 7
Altijd al ter plekke de foto’s van je smartphone willen afdrukken, net zoals met een Polaroid? De Prynt Pocket maakt het mogelijk, voor iPhones.

Steeds meer foto’s verlaten nooit de opslagplek van hun digitale toestel. De Prynt Pocket gaat tegen die trend in: dit smartphone-accessoire laat je ter plekke foto’s printen, die je als sticker kan gebruiken. Als je een iPhone bezit, tenminste. Het apparaatje is op zich erg eenvoudig in gebruik. In het pakket vind je een mini-printer, printpapier voor 10 foto’s, en een oplaadkabel. Die mini-printer heeft een lightning-connector waarmee je je iPhone kan koppelen, dankzij een schuifmechanisme maakt het niet uit hoe groot je toestel is en kunnen ook de Plus-modellen gebruik maken van de Prynt Pocket. De printer ondersteunt iPhone 5 tot 7.

De volgende stap na het koppelen is om de app te downloaden op je smartphone, van waaruit je de printer kan aansturen. Vooraleer je kan beginnen moet je de Pocket eerst nog wel opladen via de meegeleverde microUSB-kabel, wat een paar uurtjes kan duren. De app vertelde mij dat er een firmware-update beschikbaar was voor de Prynt Pocket, dus probeerde ik die eerst braaf te installeren alvorens aan het afdrukken te slaan. De app liep echter verschillende keren vast alvorens het erin slaagde om die update met succes af te ronden.

De foto’s zelf zijn niet spectaculair, maar ook niet meteen slecht te noemen. Je zal ze waarschijnlijk niet inkaderen, maar als een leuk aandenken voor je jezelf, je vrienden of familie kunnen ze zeker door de boeg. Wil je nog wat aanpassingen maken aan de beelden, dan kan dat binnen de Prynt-app. Bovendien is het ook mogelijk om video’s onzichtbaar te embedden in een afdruk, die enkel te zien en af te spelen zijn wanneer iemand met de app zijn iPhone-camera op de foto richt. De Prynt Pocket is een beperkt gadget, maar eentje waar je veel plezier aan kan beleven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business