Reviews

Review: Somfy One thuisbeveiligingscamera en alarm

Voordelen
Nadelen
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
De Somfy One combineert een aangenaam design met een makkelijk te gebruiken all-in-one beveiligingssysteem.

Wat je aan de Somfy One onmiddellijk opvalt is het design. Zowel in het toestel als de verpakking is tijd en moeite gestopt, wat zorgt voor een aangename eerste indruk. Dit niveau trekt zich door naar de Somfy Protect app, deze maakt de installatie makkelijk dankzij duidelijk geïllustreerde stappen.

De Somfy One is voorzien van een camera met 130 graden gezichtsveld. Dat lijkt misschien weinig in tegenstelling tot andere beveiligingscamera’s (die soms tot 360 graden gaan), maar in de meeste gevallen is dit voldoende. Wat de Somfy One onderscheidt van de concurrentie, is zijn respect voor je persoonlijke privacy. Ben je thuis? Dan sluit het luikje voor de cameralens en kan je er 100% zeker van zijn dat niemand je in de gaten kan houden.

Ben je niet thuis? Dan kan je via de app een oogje in het zeil houden, de Somfy One laat het je simpelweg weten als hij bewegingen detecteert. Huisdieren uitgezonderd. De video van de live feed is met 4-5 seconden vertraagd, maar duidelijk voor Full HD en je kan snel een screenshot maken en delen. Op het vlak van geluid komt het toestel ook niets tekort, dankzij tweerichtingscommunicatie en een sirene van 90 db.

De optionele keyfob maakt het mogelijk om automatisch het alarm van de Somfy One uit te schakelen wanneer je thuiskomt. Beveiliging zonder zorgen dus.

Het apparaat zelf kost je 199 euro, voor de keyfob betaal je nog eens 30 euro extra.


Geïnteresseerd in de Somfy One? Koop hem via Coolblue.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business