Nieuws, Tips

Ontdek de geheime verzoekpagina van Netflix

Vind je dat een specifieke serie of film op Netflix moet verschijnen, vul dan het aanvraagformulier in op de ‘Vraag series en films aan’-pagina en hopelijk verschijnt deze in de toekomst op Netflix.

Met de geheime verzoekpagina van de online streamingdienst Netflix kan je films en series aanvragen die niet in de mediabibliotheek beschikbaar zijn. “Heb je een serie of film die je graag op Netflix wilt zien? Laat het ons weten!”, luidt de pagina.

De ‘Vraag series en films aan’-pagina van Netflix zit goed verborgen in het Helpcentrum. Een Filipijnse Netflix-gebruiker twitterde dat hij de stand-up show ‘Chelsea Peretti: One of the Greats’ niet kon bekijken via zijn Netflix-account. Had een medewerker van de streamingdienst hem niet doorverwezen naar de pagina, dan was buiten de medewerkers van Netflix niemand op de hoogte van het bestaan van dit aanvraagformulier.

Vind je dat een specifieke serie of film op Netflix moet verschijnen, vul dan het formulier in op de ‘Vraag series en films aan’-pagina en hopelijk verschijnt deze inhoud in de toekomst op de streamingdienst.

“Als je al een verzoek voor een titel hebt ingediend, kun je nu achterover gaan zitten. We hebben je verzoek ontvangen en jij hoeft nu niets meer te doen”, staat te lezen onderaan de pagina. “We houden alle verzoeken van onze leden bij. Je hoeft een verzoek voor een titel dus niet vaker dan één keer in te dienen.”

Eerste reacties

De eerste reacties op de ontdekking van de ‘Vraag series en films aan’-pagina zijn alvast hilarisch om te lezen. Netflix gaat de komende dagen nog overrompeld worden met verzoeken om series en films toe te voegen aan de mediabibliotheek.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business