Nieuws

Amazon vereenvoudigt internationale bestellingen

Amazon biedt zijn Amerikaanse aanbod sinds kort in meer talen en munten aan. De webshop wil buitenlandse bestellingen vergemakkelijken.

Amazon voert een update aan zijn mobiele shopping-app uit die de ervaring van internationale shoppers zal verbeteren. De Amerikaanse webshop van het bedrijf is vanaf nu in vijf talen beschikbaar in plaats van alleen Engels. Spaans, Braziliaans Portugees, Duits en Chinees komen erbij. Daarnaast toont Amazon de prijzen voor zijn producten in 25 verschillende munten, waaronder de euro.

Naast de betere toegankelijkheid voegt Amazon ook filters toe die internationaal bestellen moeten vereenvoudigen. Klanten zullen kunnen filteren op producten die geleverd kunnen worden in hun land en krijgen bij de afrekening ook duidelijk de prijs, de leverkosten en de eventuele douanekosten te zien, aldus het bedrijf.

amazon app

De webshop plant om het aantal talen en munten in de loop van het jaar nog verder uit te breiden. De nieuwe opties zijn beperkt tot de mobiele apps, wie via het web gaat zal zich moeten behelpen in het Engels of het Spaans en de dollars zelf moeten omrekenen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business