Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Polar M600 slim sporthorloge

24 uur lang maak je kans op de Polar M600, een straf sporthorloge met slimme functies dankzij Android Wear. Waag nu je kans!

Update 24/12: Wegens problemen met de bereikbaarheid van onze website op vrijdag 23 en zaterdag 24 december verlengen we de duur van deze wedstrijd tot maandag 26 december.

Er lagen dit jaar een hele hoop cadeautjes onder onze kerstboom. Daarom speelden we de voorbije weken samen met Clickx voor kerstman en maakten we elke dag een lezer gelukkig met een leuke technologieprijs. De winnaars van de Logitech K780 Multi-Device en twee Logi Base-oplaadstations vind je op onze “12 dagen kerst”-pagina. Vandaag, vlak voor de start van het kerstweekend, mogen we nog een laatste keer een lezer gelukkig maken met het Polar M600 slim sporthorloge.

[related_article id=”210325″]

Polar M600

De waterdichte Polar M600 combineert de krachtige sportfuncties van Polar met de slimmigheid van Android Wear. Naast de uitgebreide trainingsmogelijkheden en inzage in het dagelijkse activiteitsniveau, hebben gebruikers ook toegang tot gepersonaliseerde wijzerplaten, smartphonemeldingen en tal van applicaties dankzij Android Wear. Dankzij de 4 GB intern geheugen kan je je muziek synchroniseren via Google Music en tijdens het sporten beluisteren zonder je smartphone in de buurt.

De M600 is verder uitgerust met een 1,3 inch kleurendisplay, optische hartslagmeter, geïntegreerde GPS en permanente activiteitsmeting. Een fysieke toets onder het scherm zorgt voor een makkelijke bediening tijdens het sporten. Wanneer het horloge gekoppeld wordt met een smartphone bedraagt de batterijduur rond de twee dagen, afhankelijk van de intensiteit waarmee je sport.

We mogen dankzij Polar één lezer gelukkig maken met een Polar M600 ter waarde van 349,90 euro. Het exemplaar dat onder onze kerstboom ligt, is in de uitvoering met een witte siliconen polsband. Waag nu je kans en wie weet loop jij binnenkort met deze sport-smartwatch rond je pols!

Doe mee en win!

Deelnemen is heel eenvoudig: ontgrendel de wedstrijd hieronder door onze Facebook-pagina leuk te vinden of te tweeten, en laat je e-mailadres achter. Indien het wedstrijdformulier niet meteen verschijnt, kan het helpen om de pagina te vernieuwen.

Deelnemen kan tot maandag 26 december om 12 uur. Na het aflopen van de wedstrijd maken we zo snel mogelijk de winnaar van de Polar M600 bekend en wordt hij in zijn of haar richting gestuurd. De winnaar vind je vanaf morgen terug op onze kerstpagina.

 

Deze wedstrijd is afgelopen.
De winnaar vind je terug op onze wedstrijdpagina, waar je nog tot kerst elke dag kans maakt op een nieuwe prijs.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business