Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Nvidia Shield Android TV

24 uur lang maak je kans op de Nvidia Shield Android TV. Het is de perfecte compagnon voor elke film- en gamefanaat.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen. Vandaag trappen we de twaalf dagen af met de straffe Shield Android TV van Nvidia.

Nvidia Shield Android TV

Van 4K HDR-streaming tot gaming, de Nvidia Shield Android TV biedt het allemaal dankzij zijn straffe Tegra X1-chip.

Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Spotify, Google Play Music… de Shield maakt al je favoriete streamingapps eenvoudig beschikbaar op je tv. Wie liever zijn eigen media consumeert, kan er bovendien een externe harde schijf aan koppelen via usb of verbinding maken met een NAS in het thuisnetwerk. Gebruikers van Plex zullen blij zijn om te weten dat de Shield zowel als server en speler dienst kan doen.

Gamers hebben niet alleen toegang tot spelletjes in de Play Store, maar kunnen via Nvidia’s GameStream-software ook spellen van hun game-pc (met Nvidia-gpu) streamen naar hun tv. Of je maakt gebruik van Nvidia’s Netflix voor games, GeForce Now, om tegen betaling spelle vanuit de cloud op je Shield te streamen. Wie fan is van het Steam-ecosysteem kan bovendien uitkijken naar een Steam-app, wat het toestel omtovert tot een Steam Link.

Tot slot biedt de Nvidia Shield Android TV ook toegang tot de Google Assistant, al blijft het nog wachten tot die ook in het Nederlands beschikbaar is.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een Shield Android TV van Nvidia, inclusief afstandsbediening en game controller.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooid, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, vrijdag 8 december om 12 uur.

Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaar bekend en wordt de Shield Android TV in zijn of haar richting gestuurd.

 

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar werd gecontacteerd en kan je terugvinden op onze overzichtspagina.

 

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business