Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een ergonomische Mousetrapper-computermuis

24 uur lang maak je kans op de Moustrapper Advance 2.0. Met deze centrale muis van BakkerElkhuizen neem je altijd een ergonomische houding aan achter je pc.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Vandaag halen we de ergonomische Mousetrapper Advance onder onze kerstboom vandaan.

Mousetrapper Advance 2.0

De Mousetrapper Advance 2.0 is een ergonomische muis die voor het toetsenbord ligt, waardoor je een neutrale lichaamshouding aanneemt. Daarnaast heeft de muis 6 programmeerbare knoppen om hem zo aan je eigen wensen aan te passen.  De muis is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Met MT Keys neemt je productiviteit toe. Je kan persoonlijke profielen per applicatie aanmaken. Je kan je eigen shortcuts definiëren. Dit bespaart je minuten per dag. Hoewel hij er misschien wat vreemd uitziet, went het gebruik van de Moustrapper snel.

Het grote verschil tussen de Mousetrapper en andere centrale muizen is dat hij geen gebruik maakt van een rollerbar. De Mousetrapper heeft een grote oppervlakte waarover de vingers kunnen bewegen. De handelingen zijn daardoor minder gefixeerd dan op een rollerbar. Hierdoor hebben de uiteinden van je vingers altijd de complete controle en kan je efficiënter en preciezer te werk gaan.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag één lezer gelukkig maken met een exemplaar van deze Mousetrapper van BakkerElkhuizen.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooid, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, donderdag 21 december om 12 uur.

Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaar bekend en wordt de Mousetrapper in zijn of haar richting gestuurd.

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar wordt gecontacteerd en kan je terugvinden op onze overzichtspagina.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business