Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een BakkerElkhuizen Ergo-Q 260 laptopstand

24 uur lang maak je kans op de BakkerElkhuizen Ergo-Q 260 laptopstand, het perfecte kerstcadeau voor bij jou op de desktop.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag keken we onder de kerstboom voor het volgende cadeau, ditmaal kwam er plots een ergonomische BakkerElkhuizen laptopstandaard onder vandaan (Ergo-Q 260).

BakkerElkhuizen Ergo-Q 260

Een goede, ergonomische werkplek bevordert de productiviteit en het comfort van de werknemer. En met kleine, eenvoudige aanpassingen kunt u al een ideale werkplek creëren. Een eenvoudige aanpassing is het gebruiken van een laptopstandaard. Onze ergonomische laptopstandaards zorgen voor een gezonde werkhouding. Hierdoor ontstaan er minder fysieke ongemakken. Een van onze bestverkochte standaards is de BakkerElkhuizen Ergo-Q 260. Via de website van BakkerElkhuizen kom je alles te weten over de Ergo-Q 260 laptopstand.

Productiviteitsbevordering

Met het gebruik van een laptopstandaard verhoogt u uw beeldscherm van uw laptop en verkleint hierdoor de kijkafstand. Hierdoor ontstaat er minder nekbelasting en kan er comfortabeler worden gewerkt. Doordat de Ergo-Q 260 ook een documenthouder is, verhoogt u ook nog eens de productiviteit. De documenten liggen met een houder ‘in-line’ met het toetsenbord en beeldscherm en zo hoeft de nek minder te draaien.

Licht en compact

De Ergo-Q 260 is met zijn 390 gram een lichte laptopstandaard. Deze Ergo-Q 260 is gemaakt van aluminium en heeft een strak en modern design. Doordat hij licht en compact is, is hij gemakkelijk mee te nemen in de tas, zodat u overal ergonomisch kunt werken.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een BakkerElkhuizen Ergo-Q 260 laptopstandaard.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder in het formulier achter. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, dinsdag 11 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaar bekend en wordt de BakkerElkhuizen Ergo-Q 260 laptopstand in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business