Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een razendsnelle Huawei Matebook X Pro

24 uur lang maak je kans op een Huawei Matebook X Pro, de perfecte laptop om ook in het koudste seizoen van het jaar al je werk tijdig af te ronden.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we voor de start van de kerstperiode een Huawei Matebook X Pro onder onze kerstboom vandaan, een straffe laptop van de Chinese hardwaregigant.

Huawei Matebook X Pro

Dat je veel rekenkracht in een kleine behuizing kan plaatsen, dat wisten we al. Huawei behaalt echter een geheel nieuw niveau, met een dikte van minder dan 1,5 centimeter, inclusief het scherm. Daar weet de Chinese hardwaregigant een Intel Core i5 of i7 processor in te stoppen met 8- of 16 GB RAM-geheugen en een 256- of 512 GB NVMe-SSD. Ook heeft Huawei ervoor gekozen om de laptop te voorzien van een dedicated grafische kaart, de Nvidia Geforce MX150 – waar overigens ook 2 GB GDDR-geheugen aan gekoppeld is, om zo vloeiend video’s te kunnen renderen en met gemak foto’s te kunnen bewerken. Nu zou je verwachten dat dit ten koste gaat van de batterijduur – maar met de 57,4 Wh batterij haal je een hele behoorlijke 15 uur bij testen in de webbrowser. Dit wordt geholpen door het draaien van de Signature Editie van Windows 10, de ‘Signature Editie’ is een speciale editie van Windows 10 zonder bijkomende bloatware-applicaties.

https://www.youtube.com/watch?v=Y-ww51WFtpY

Om terug te komen op het bewerken van foto’s en video’s – daar is het scherm van de Huawei Matebook X Pro zeer geschikt voor. Het 13,9-inch scherm heeft namelijk een 100 procent dekking van de sRGB-kleurruimte en een 3K-resolutie (3000 x 2000), als laatste is het scherm voorzien van gehard glas, waardoor je vloeiend over het touchscreen kan bewegen. Oh, en als je nog verwacht dat er enorme schermranden rondom het scherm zitten, dan kan je die gedachten alvast wegdoen – de laptop heeft een screen-to-body ratio van 91 procent. De webcam die normaal boven het scherm zit, is daarvoor speciaal weggewerkt in een toets bovenaan het toetsenbord. Een laatste handigheid die de laptop echt af maakt is de ingebouwde vingerafdrukscanner in de aan-/uitknop, eenmaal indrukken bij de start en je bent direct ingelogd.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een laptop van Huawei, de befaamde Matebook X Pro.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat hieronder je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, vrijdag 7 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de Huawei Matebook X Pro in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business