Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een set devolo Magic 2 Powerline-adapters

24 uur lang maak je kans op een devolo Magic 2, een set Powerline-adapters om eindelijk je draadloze netwerk in huis te gaan verbeteren.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, ditmaal gaat het om de devolo Magic 2: het gemakkelijkste pakket om overal in huis je internet goed te laten werken.

Devolo Magic 2

Meer stabiliteit. Een groter bereik. En snelheden tot 2400 Mbps – voor een ongeëvenaarde multimedia-ervaring en grenzeloos internet. Streamers, gamers en fans van een snelle en stabiele internetverbinding ontdekken met devolo Magic vandaag het thuisnetwerk van morgen. De nieuwe productlijn van de wereldmarktleider devolo is duurzaam en visionair. Van avonturen in virtual reality tot een digitale cloudwerkplek of online gamen: devolo Magic biedt een uitstekende basis voor het digitale huis van de toekomst. Innovatieve technologieën garanderen krachtige prestaties, beveiliging en het bekende gemak van devolo. devolo’s Magic-adapters zetten de bewezen Powerline-technologie en de volledige netwerkmarkt op zijn kop, en laten u nu al de wereld van morgen ervaren.

Een product voor elk huishouden

Devolo introduceert twee soorten Magic-adapters: een met en een zonder WiFi-functie, verkrijgbaar met de snelheden 1200 Mbps en 2400 Mbps. Beide adapters garanderen een internetverbinding van het hoogste niveau. De adapters zijn los verkrijgbaar of in een praktische set van twee: de devolo Magic Starter Kit. Voor appartementen vanaf negentig vierkante meter biedt devolo alle producten met WiFi-functie aan als handige Multi-Room kit, bestaande uit drie adapters. De devolo Magic 1 WiFi begint bij een adviesprijs van 99 euro, terwijl de Magic 2 WiFi een adviesprijs heeft die begint bij 129,90 euro.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een Powerline-adapter van devolo, de ultrasnelle Magic 2’s.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder achter in het formulier. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, woensdag 12 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop worden de winnaars persoonlijk benaderd en wordt de devolo Magic 2 in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business