Wedstrijd

12 dagen kerst: Win één emporia Smart 2 gebruiksvriendelijke smartphone

24 uur lang maak je kans op één emporia Smart 2 gebruiksvriendelijke smartphone, een smartphone met Android, maar dan zonder de onnodig gecompliceerde functies.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, maar, toevallig zaten er twee cadeaus bij elkaar ingepakt: dus zijn er twee emporia Smart 2’s weg te geven.

emporia Smart 2

De nieuwe emporia Smart 2 met het 5″ display combineert een modern en elegant design met een eenvoudige gebruikersinterface. Bij de leveringsomvang is behalve de gebruiksaanwijzing ook een trainingsboek inbegrepen. Met het tweede accudeksel kan de klant zijn smartphone met of zonder noodoproepknop gebruiken. Dat zijn namelijk de redenen waarom je voor een emporia Smart 2 zou kiezen, de telefoon biedt enorm veel gebruiksgemak – vooral voor de oudere doelgroep een uitkomst. Zo is de werkomgeving van de telefoon enorm overzichtelijk met slechts een aantal knoppen om bijvoorbeeld een van je contacten te bellen of sms’en, ook is er aan de achterkant een 8 MP-camera om snel een foto mee te maken, zou je een ‘selfie’ (oftewel: een foto van je gezicht) willen maken, er is ook een 2 MP-selfiecamera aanwezig. Deze foto’s worden op de telefoon opgeslagen (16 GB interne opslag), en kunnen met de meegeleverde kabel overgezet worden naar je computer (laptop of desktop).

Een belangrijke toevoeging waardoor deze telefoon ook voor de oudere doelgroep perfect van pas komt is dat de speaker meer geluid kan produceren dan veel andere smartphones. Ook biedt emporia een speciale functie voor noodgevallen – dit kan met een meegeleverde achterkant die een knop heeft om een de noodgevallen-modus in te schakelen. Door dit in te schakelen gaat de telefoon achtereenvolgend vijf (ingestelde) contacten bellen, zo kan je bijvoorbeeld hulp krijgen mocht je ergens gevallen zijn maar niet meer van je plaats kunnen komen. Wil je deze functie niet gebruiken, dan kan je simpelweg het achterkantje wisselen en de functie uitschakelen. De emporia Smart 2 gaat verder met gemak een gehele dag mee door zijn 2.400 mAh batterij; is deze toch leeg? Dan is dit snel op te lossen met de meegeleverde microUSB-kabel en het oplaadblokje.

Doe mee en win!

Wij mogen twee lezers gelukkig maken met elk één emporia Smart 2, mogelijk wel een van de meest gebruiksvriendelijke smartphones.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, dinsdag 18 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop worden de winnaars persoonlijk benaderd en wordt naar elke winnaar één emporia Smart 2 gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business