Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Huawei P20 Pro of Huawei Mate 20 Pro

24 uur lang maak je kans op een Huawei Mate 20 Pro of Huawei P20 Pro, de perfecte toestellen om ook in het nieuwe jaar haarscherpe foto’s mee te kunnen schieten.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

De kerstboom is inmiddels bijna geleegd, maar helemaal klaar zijn we zeker nog niet – de kerstman heeft het goed begrepen dat we 2018 tot een knallend einde moeten brengen. Vandaar dat er nog een Huawei Mate 20 Pro en P20 Pro onder terug te vinden zijn, allebei om weg te geven aan de gelukkige winnaars.

Huawei Mate 20 Pro

Met de Mate 20-serie richt de technologieleider zich op fervente smartphonegebruikers voor wie de smartphone een onmisbaar deel is in hun professionele en privéleven. De Mate 20-serie brengt dan ook niet toevallig heel wat innovaties naar de smartphonemarkt: een revolutionaire dubbele NPU, een Leica drievoudige camera met ultragroothoeklens en een krachtige batterij die je nog sneller kan opladen. Ook aanwezig in de Mate 20 Pro versie: een vingerafdruklezer in het scherm, draadloos opladen en reverse charging: daarmee kan je de Mate 20 Pro gebruiken om de smartphone van je vrienden draadloos op te laden,” zo luidt de introductie van de Huawei Mate 20 Pro die recentelijk in Londen werd gelanceerd.

Het toestel komt met de nieuwste HiSilicon Kirin 980 SoC, en is daarmee perfect voor alle gebruikers: of je nu media wil consumeren op het 6,39-inch AMOLED-paneel, of juist liever gaat gamen. In dat geval komen de snelle grafische processor en de 128 GB interne opslag zeker van pas. Als laatste zijn de drie camera’s aan de achterkant een onderdeel van de camera die je de mogelijkheid geven om kerst vanuit elke hoek vast te leggen. De Mate 20 Pro is verkrijgbaar in Twilight, Black en Midnight Blue voor een adviesprijs van 999 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=V2Ed2CTVqAg

Huawei P20 Pro

De Huawei P20 Pro is uitgerust met een Leica drievoudige camera met het hoogste aantal pixels op de smartphonemarkt – de cameraconfiguratie bestaat uit een 40MP RGB-sensor, een 20MP monochrome sensor, en een 8MP-sensor met telelens. Het toestel beschikt ook over een exclusieve nieuwe Leica ISP- en kleurentemperatuursensor voor een nog betere kleurweergave. Een variabel diafragma van f/1.8, f/1.6 en f/2.4 legt alle details met perfecte helderheid vast. Daarnaast bevat de Huawei P20 Pro ook een gloednieuwe Leica VARIO-SUMMILUX-lens met 3x optische zoom voor kwaliteitsvolle langeafstandsfotografie tot 5x hybride zoom, en een zeer gevoelige beeldsensor van 1/1.7 inch-model (ongeveer 7,76 mm x 5,82 mm) voor het vastleggen van foto’s met weinig licht tot ISO 102400.

Het toestel wordt aangedreven door de ‘oudere’ Kirin 970 SoC: De Kirin 970-processor en de speciale Neural Network Processing Unit (NPU) van de Huawei P20-serie maken moeiteloze fotografie mogelijk. AI-aangedreven scène- en objectherkenning heeft de mogelijkheid om 19 verschillende scenario’s en objecten te identificeren en kiest de juiste instellingen op het juiste moment. Nieuw voor Huawei’s geavanceerde camerasysteem is de 4D voorspellende focus. In deze modus voorspelt de camera bewegende objecten en zorgt via een extreem nauwkeurige scherpstelling dat de meeste minieme details van bewegende objecten vastgelegd worden. Nieuw bij de Huawei P20-serie is AI-Assisted Composition, dat intelligente suggesties biedt voor het kadreren van groepsfoto’s en landschappen. De Huawei P20 Pro is verkrijgbaar in Twilight, Black, Midnight Blue voor een adviesprijs van 899 euro. Let wel, de P20 Pro is inmiddels al goedkoper verkrijgbaar, tussen de 600 en 700 euro (red.).

https://www.youtube.com/watch?v=R6e0zbPxac0

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag twee winnaars blij maken met elk één kerstcadeau: we geven namelijk zowel de Huawei Mate 20 Pro en P20 Pro weg – elke winnaar krijgt één gloednieuwe smartphone.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder achter in het formulier – mocht het formulier niet goed zichtbaar zijn. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot maandag 24 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop worden de winnaars persoonlijk benaderd en wordt een Huawei Mate 20 Pro of P20 Pro in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business