Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Tiertime UP Mini 2 3D-printer van Trideus.be

24 uur lang maak je kans op een Tiertime UP Mini 2 3D-printer van Trideus.be, het perfecte cadeau om ook tijdens de feestdagen mee aan de slag te gaan.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, we moesten ditmaal wel wat kracht bijzetten – het cadeau was immers zwaarder dan andere dagen, we troffen een gloednieuwe Tiertime UP Mini 2 3D-printer aan om weg te geven.

Tiertime UP Mini 2

De tweede generatie Tiertime UP Mini 2 is de eerste variant in de UP Mini-serie van 3D-printers die ook gebruik kan maken van bediening via het touchscreen en een Wi-Fi netwerk om op afstand creaties af te kunnen drukken. Net zoals de eerste generatie UP Mini 3D-printers is de nieuwe UP Mini 2 niet alleen betaalbaar, maar ook betrouwbaar en makkelijk te gebruiken – naast dat de 3D-printer van Tiertime verder kan bouwen op de functies van de eerste generatie, brengt de tweede generatie ook verbeteringen voor het gebruiksgemak, draagbaarheid en connectiviteit.

In vergelijking met de eerste generatie UP Mini, heeft de tweede generatie vijf grote upgrades gekregen:

  • Betere printkwaliteit – de UP Mini 2 heeft de mogelijkheid om met een dikte van slechts 0.15mm te printen;
  • Touchscreen bediening – verbeterde gebruikerservaring bij het maken van je creaties met de 3D-printer;
  • Toevoeging van Wi-Fi verbindingen – met de Wi-Fi verbindingen wordt de 3D-printers makkelijker te bedienen vanaf afstand met verschillende applicaties.
  • Ingebouwde HEPA-filter – verminderde vervuiling van de lucht door de 3D-printer door het inbouwen van een HEPA-filter.
  • De Tiertime UP Mini 2 is nog makkelijker om mee te nemen door zijn metalen hendel op de printer, ook is er een losse ‘spool-container’ om de filament los in mee te nemen.

Naast de nieuwe functionaliteit heeft Tiertime ook een geheel nieuw uiterlijk gegeven aan de UP Mini 2, ook is er ledverlichting aanwezig is om het printproces realtime bij te houden. De totale dimensies van de zeer draagbare printer komen uit op 255 x 364 x 385mm (25,5 x 36,4 x 38,5cm), het gewicht is (zonder filament) 8KG. Via de website van Trideus kan je nog veel meer te weten komen over de UP Mini 2 van Tiertime.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een 3D-printer van Trideus, het gaat, om precies te zijn, om de Tiertime UP Mini 2.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder achter in het formulier. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, vrijdag 21 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop worden de winnaars persoonlijk benaderd en wordt de Tiertime UP Mini 2 3D-printer in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business