Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een ergonomische Logitech MX Vertical draadloze muis

24 uur lang maak je kans op een Logitech MX Vertical, de perfecte muis om ook je polsen en pezen een fijne dag op kantoor toe te wensen.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

De kerstboom is inmiddels bijna geleegd, maar helemaal klaar zijn we zeker nog niet – de kerstman heeft het goed begrepen dat we 2018 tot een knallend einde moeten brengen. Als allerlaatste heeft ligt er nog een ergonomisch verantwoord cadeau onder de kerstboom, een Logitech MX Vertical, die we weg kunnen geven.

Logitech MX Vertical

De MX Vertical is ontworpen om de spanning van de onderarm en de druk op de pols te verminderen. De verticale hoek van 57 graden geeft een optimale ergonomische houding zonder afbreuk te doen aan de productiviteit. “We weten dat veel computergebruikers ongemak of pijn in hun hand, onderarm of in hun polsen ervaren”, zegt Delphine Donne-Crock, general manager creativiteit en productiviteit bij Logitech. “Om dit aan te pakken, hebben we onze meest geavanceerde ergonomische muis tot nu toe ontwikkeld, de MX Vertical, ontworpen met een innovatieve natuurlijke ‘handshake’-positie.”

De MX Vertical is wetenschappelijk getest en goedgekeurd door een ergonoom. Het ontwerp is gebaseerd op de natuurlijke positie waarin je iemand een hand geeft. De MX Vertical heeft een verticale hoek van 57 graden om de spieractiviteit met maximaal 10 procent te verminderen in vergelijking met een standaard muis zonder dat prestaties verminderen. Het comfortabele model is ontworpen voor veel verschillende handvormen en -formaten, terwijl het textuuroppervlak en de duimsteun zorgen voor een stevige en natuurlijke grip.

De MX Vertical biedt een 4.000 dpi hoge-precisie-sensor van hoge kwaliteit en is daarmee de beste in zijn klasse. Dit resulteert in maximaal 4 keer minder handbewegingen en minder vermoeidheid. Met de cursorsnelheidsschakelaar kun je de dpi-snelheid en nauwkeurigheid van de cursor meteen aanpassen met een druk op de knop. Met de MX Vertical hoef je nooit te vrezen dat je muis bijna leeg is, want de oplaadbare batterij gaat tot vier maanden mee als deze volledig is opgeladen, en een snelle oplaadbeurt van één minuut levert drie uur gebruik op. Als je ingeschakeld bent met zowel Logitech Easy-Switch als Logitech Flow kun je met de MX Vertical naadloos schakelen tussen twee computers en content, afbeeldingen en documenten kopiëren en plakken.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag een winnaar blij maken met de Logitech MX Vertical, het is een ergonomische muis waar je polsen je over een aantal jaar voor gaan bedanken.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder achter in het formulier – mocht het formulier niet goed zichtbaar zijn. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot maandag 24 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de Logitech MX Vertical ergonomische muis in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business