White paper

Handleiding SEO voor beginners

(whitepaper) Je website optimaliseren voor zoekmachines schuilt vaak in de kleine dingen. Een handleiding SEO voor beginners.

Zoekmachineoptimalisatie bestaat vaak uit kleine aanpassingen aan onderdelen van uw website. Deze wijzigingen lijken op zich misschien weinig voor te stellen, maar in combinatie met andere optimalisaties kunnen ze een aanzienlijk positief effect hebben op de gebruiksvriendelijkheid van je site en de prestaties in organische zoekresultaten.

Google heeft daarom een praktische handleiding beschikbaar gemaakt met SEO-tips voor beginners.

Hoewel de titel van deze handleiding het woord ‘zoekmachine’ bevat, moet een optimalisatiestrategie zich voornamelijk richten op wat goed is voor de bezoekers van jouw site. Zij zijn de voornaamste gebruikers en zoekmachines zijn in deze het middel om je website te vinden. Als er te veel aandacht uitgaat naar specifieke aanpassingen om een hogere rangschikking in de organische resultaten van zoekmachines te bereiken, levert dit mogelijk niet het gewenste resultaat op. Je moet dus op zoek gaan naar een evenwicht.

De onderwerpen die worden behandeld omtrent optimalisatie zijn van toepassing op alle soorten websites, ongeacht de grootte en het onderwerp van de site. Hoewel er (helaas) geen geheimen in deze handleiding staan die je site automatisch de eerste positie geven bij zoekopdrachten in Google, wordt het voor zoekmachines wel gemakkelijker om de inhoud te crawlen en te indexeren als je de tips in deze handleiding volgt.

 Klik hier om de whitepaper “Beginnershandleiding voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) van Google” te downloaden.

Op 20 april organiseren Smart Business Strategies, ZDNet.be en Business Meets IT de training "SEO voor tekstschrijvers". Tijdens deze training leert Rutger Steenbergen je alles over SEO. Meer informatie over de training en de mogelijkheid om je in te schrijven, vind je op de webite van Business Meets IT.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business