Partnerinfo, White paper

Financiële planning en analyse is niet langer een paradox

[Whitepaper] Een inaccurate financiële planning en analyse kan leiden tot fouten en verlies van omzet. Nochtans bestaat er een juiste manier die frustratie kan vermijden.
[whitepaper title=”FP&A Accuracy Is No Longer A Myth: How To Improve Financial Planning, Budgeting And Forecasting” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/accuracy.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20160804_IBM_analyticsoof_aberdeen”]

Een inaccurate financiële planning en analyse kan leiden tot fouten en verlies van omzet. Nochtans bestaat er een juiste manier die frustratie kan vermijden.

Financiële planning en analyse, ook gekend als FP&A, kan een groot risico vormen voor elke onderneming. Nochtans is een accurate planning, budgettering en voorspelling van het allergrootste belang voor wie beslissingen wil nemen die zijn bedrijf vooruit helpen. Wie op een verkeerde manier omgaat met FP&A zal gefrustreerd achterblijven, wat leidt tot een gebrek aan inzicht in de voortdurend veranderende markten en vooral een gebrek aan efficiëntie. Ondanks dat FP&A de perceptie tegen heeft, bestaat er wel degelijk een juiste manier die antwoorden kan bieden.

Deze whitepaper geeft daartoe een inzicht in de vraagstukken die FP&A opwerpt, hoe een onderneming deze kan aanpakken en wat de gevolgen van een succesvolle strategie kunnen zijn. Alle antwoorden en middelen die worden aangereikt, zijn bekomen door een brede samenwerking van marktleiders, elk in hun veld.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business