White paper

Hoe Business Intelligence snel en eenvoudig kan zijn

[Whitepaper] SAS legt in deze whitepaper uit hoe zijn Visual Analytics-oplossing je de nodige tools geeft om zelf aan de slag te gaan in een business intelligence-omgeving die krachtig en veelzijdig maar toch eenvoudig is.
[whitepaper title=”A New Breed of BI: Self Service Analytics That Your Business and IT Users Will Love” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/A%20new%20breed%20of%20BI.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20161012_SAS_breedbi”]

Ieder bedrijf kreeg al te maken met Business Intelligence. Al te vaak zijn oplossingen die je data meerwaarde moeten geven echter te ingewikkeld en te traag om ook nuttig te zijn. Het kan anders.

De vrije markt beweegt sneller dan ooit. Wie winst wil maken, moet met het tempo meekunnen. Dat wil zeggen dat de data die je bedrijf vergaart meteen beschikbaar moet zijn in de vorm van duidelijke rapporten. De tijden waarin je uren of dagen kon wachten op een analyse van de meest recente gegevens is voorgoed voorbij.

SAS legt in deze whitepaper uit hoe zijn Visual Analytics-oplossing je de nodige tools geeft om zelf aan de slag te gaan in een business intelligence-omgeving die krachtig en veelzijdig maar toch eenvoudig is. Met dank aan in-memory-computing kan het systeem om met grote hoeveelheden data en kan je datastructuren naar believen wijzigen, zonder dat daar lange wachttijden aan gekoppeld zijn. Wat uren duurt met traditionele systemen, kan met Virtual Analytics in seconden.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business