White paper

Mobiel werken: de grens tussen veilig en productief

[Whitepaper] Hoe vind je nu net die balans tussen veiligheid en productiviteit? Hoe geef je gebruikers de tools om veilig te werken waar en wanneer ze willen, zonder bedrijfsdata in gevaar te brengen?
[whitepaper title=”Mobiel werken: waar ligt de grens tussen veilig en productief?” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/mobileenterprise.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/201611010_IBM_security_enterprise”]

In een revolutie die de oerknal kan evenaren, werden bedrijven plotsklaps geconfronteerd met de smartphone en tablet die een plaats veroverden op de werkvloer. Met alle gevolgen van dien, want hoewel gebruikers snel wenden aan het idee van altijd en overal te kunnen werken, bleef IT watertrappelen: ‘nee’ zeggen is geen optie, maar zonder een juiste strategie is mobiel werken een tikkende tijdsbom. 

Hoe vind je nu net die balans tussen veiligheid en productiviteit? Hoe vermijd je shadow IT? Hoe geef je gebruikers de tools om veilig te werken waar en wanneer ze willen, zonder bedrijfsdata in gevaar te brengen? 

In deze whitepaper kom je te weten hoe een goede mobiele strategie er voor jou uitziet, en welke oplossingen je kunnen helpen om een veilig en productief mobiel klimaat te stimuleren.  

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business