Private Cloud: algehele basiskennis voor dummies

Als Private Cloud nog als ruis in je oren klinkt, dan heeft IBM heeft perfecte boek: IBM Private Cloud voor dummies. Daarmee zet je onwetendheid opzij én zie je alle mogelijkheden van de Private Cloud.

Cloudtoepassingen worden steeds belangrijker in binnen organisaties. Bedrijven richtten zich ook steeds vaker op Private Cloud, gezien het onder andere voldoende ondersteuning biedt voor steeds sneller veranderende vereisten. Beveiliging staat zo steeds meer op de eerste plaats, evenals dat de integratie van een bedrijfseigen dienst voorop staat. IBM geeft met zijn boek: IBM Private Cloud voor dummies een handige basis om de voordelen van de cloudomgeving te leren kennen.

Voor het opdoen van de basiskennis voor Private Cloud-producten gaat IBM eerst in op de werking en vereisten voor de cloudomgeving. Verderop krijg je inzicht in de huidige gebruikswijze van het IBM Private Cloud-platform; op die manier kan je inzicht opdoen hoe je de dienst het best toe zou kunnen passen binnen je bedrijf. Technische aspecten van de service, evenals mogelijkheden om data te analyseren, komen uitgebreid in het boek naar voren. Met de basiskennis in het boek, zet IBM een streep door ontwetendheid, en zie je de toepassingsmogelijkheden van Private Cloud verschijnen.

[whitepaper title=”Private Cloud: algehele basiskennis voor dummies” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/privatecloud.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190515_IBM_cn_privatecloud”][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business