Magic Quadrant voor Cloud Financial Planning & Analysis Solutions

Wil je het de financiële afdeling makkelijker maken om hun dagelijkse taken, waaronder planning en budgettering, uit te voeren? Dan kan Magic Quadrant helpen.
[whitepaper title=”Magic Quadrant voor Cloud Financial Planning & Analysis Solutions” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/magic.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190611_IBM_cn_66338magic”]

Financiële planning en analyse oplossingen zorgen ervoor dat de financiële afdeling van je bedrijf op een vlotte manier de financiële planning en budgetten kan opmaken én de daarop volgende rapporten sneller kan afleveren. Leidinggevenden kunnen op hun beurt dit Magic Quadrant gebruiken om leveranciers te identificeren die passen bij de noden van het bedrijf.

 

De FP&A markt is aan het groeien en er wordt steeds meer gebruikgemaakt van cloudoplossingen omdat ze makkelijker te gebruiken én onderhouden zijn. Niet-cloud oplossingen bestaan nog, maar worden niet langer optimaal gebruikt in het verkoopproces.

 

Magic Quadrant voor Cloud Financial Planning & Analysis Solutions kan je met andere woorden helpen om verschillende processen binnen je bedrijf te optimaliseren.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business