Nieuws

Pulse: Netflix wil 50% originele content in 2018 en iPhone 7 verkoopt beter dan iPhone 8

Ook in deze Pulse: HTC U11-opvolger komt dit jaar nog, Honeywell lanceert teaser voor een innovatief alarmsysteem en Facebook valt LinkedIn-aan met CV-functie.

In onze rubriek ‘Pulse’ vatten we elke ochtend de voorbije nacht voor je samen met de opvallendste nieuwsfeiten, kort en krachtig. Zo ben jij in een paar minuten weer helemaal mee met de gebeurtenissen in technologieland. Ontvang je deze Pulse graag in je mailbox, dan kan je voortaan ook inschrijven op de nieuwsbrief via het formulier hierboven.

Apple iPhone 7 verkoopt beter dan iPhone 8

In de V.S. worden voorlopig meer iPhone 7-toestellen verkocht dan iPhone 8-smartphones volgens KeyBanc Capital Markets. Apple heeft officieel nog geen verkoopcijfers gedeeld met de wereld, maar er is een teken aan de wand omdat de iPhone 8 altijd in stock was gedurende de lancering. Vermoedelijk is de toekomstige iPhone X de grote boosdoener, maar die kan pas eind deze maand worden besteld.

Honeywell trekt naar Indiegogo voor slim alarmsysteem

Honeywell, een eeuwenoud bedrijf (111 jaar oud) met meer dan 132.000 werknemers, trekt naar Indiegogo voor de lancering van zijn laatste nieuwe alarmsysteem. Waarom? Ze willen de feedback van de backers lezen om hun product beter te maken. Wat het nieuwe product uiteindelijk zal zijn? The Verge meldt het nieuws van een slim alarmsysteem dat moet concurreren met Nest en Canary.

Netflix investeert 8 miljard dollar in originele content

Netflix heeft wilde plannen voor 2018 en wil dat 50 procent van het aanbod originele Netflix-content is. Een flinke hap van die 8 miljard dollar zou naar 30 nieuwe animeseries gaan en 80 nieuwe films die allemaal nog in 2018 zullen verschijnen. Met het vertrek van Disney wil Netflix nog meer de focus leggen op eigen content. Zo wil het onafhankelijk zijn van externe partijen wanneer samenwerkingen worden beëindigd.

HTC plant opvolger U11 dit jaar nog

HTC houdt een event in Taiwan op 2 november waar het vermoedelijk twee nieuwe varianten van U11-smartphone gaat lanceren. Phandroid heeft de uitnodiging aan de wereld getoond. Wat mag je verwachten? Vermoedelijk wordt er de U11 Life gelanceerd, een lightversie van de huidige U11. Daarnaast zijn er ook geruchten rond een U11 Plus, een grotere, betere versie van de U11 met een 18:9-schermverhouding en 6 inchscherm, exact zoals de Google Pixel 2.

Facebook test CV-functie

Facebook sleutelt aan een professioneel luik waarmee het in rechtstreekse concurrentie wilt treden met LinkedIn volgens Smartbiz. De nieuwe CV-functie lijkt voorlopig enkel als test bij een select doelpubliek beschikbaar. Hoeveel mensen de professionele functie momenteel kunnen gebruiken, wanneer ze wordt uitgerold maar meer gebruikers en of Facebook überhaupt zal doorzetten met de uitrol, is niet duidelijk. De kans bestaat dat de test nooit meer wordt dan dat, al ligt een zakelijke toevoeging aan het bestaande Facebookprofiel in de lijn van wat je vandaag van het sociale netwerk kan verwachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business