Nieuws

Gelekt: Samsung Galaxy S9 ligt al vanaf 16 maart in de winkel

De bekende Twitteraar EvLeaks heeft het meestal bij het rechte eind. Als deze lanceringsdatum klopt, dan ligt de luxetelefoon vroeger in de winkel dan zijn voorganger vorig jaar.

Samsung zal zijn Galaxy S9 op 16 maart op de markt brengen. Dat schrijft notoir lekker Evan Blass – ook gekend als EvLeaks – in een tweet. Een pak vroeger dan verwacht, want doorgaans verschijnt het paradepaardje pas in april of mei. Enkel de Samsung Galaxy S6 verscheen eerder op het jaar, op 11 maart 2016.

https://twitter.com/evleaks/status/953189867948736512

Blass schrijft in de korte tweet dat je vanaf 1 maart het toestel kan bestellen. Twee weken later kan je met de telefoon aan de slag. Dat is bijna twee maand vroeger dan zijn voorganger, de Galaxy S9. Die lag pas sinds 28 april 2017 in de rekken.

[related_article id=”220695″]

Vorige week raakte bekend dat de Zuid-Koreaanse fabrikant het doek zou lichten van de luxesmartphone tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Deze smartphonebeurs vindt plaats van 26 februari tot 1 maart. Voordat de beurs open gaat houden bedrijven al persconferenties op 25 februari. Op één van deze dagen zal de Galaxy S9 onthuld worden. Kort na de onthulling zal hij dus, volgens EvLeaks, gelanceerd worden.

Er doen al heel wat geruchten de ronde obver hoe de nieuwe luxesmartphone van Samsung eruit zal zien. Hier verzamelden we alle details.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business