Nieuws

Samsung onthult Galaxy S9 op 25 februari

De Zuid-Koreaanse fabrikant verklapt dat het iets nieuws zal doen met de camera van de Galaxy S9.

De datum is officieel: op 25 februari toont Samsung de Galaxy S9 aan de wereld. Het bedrijf heeft gisteren de uitnodigingen verstuurd voor de persconferentie, die zal plaatsvinden tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. Samsung had op CES al onthuld dat de smartphone zijn debuut zou maken op MWC, nu is daar ook een definitieve dag op geplakt.

[related_article id=”221474″]

De uitnodiging voor de voorstelling van de Galaxy S9 bevat naast de verwijzing naar de smartphone met een “9” nog een ander belangrijk element: de woorden “The Camera. Reimagined.” Samsung hint er duidelijk naar dat het een nieuwe weg inslaat met de camera van de smartphone. Geruchten die de afgelopen maanden de ronde deden, suggereren dat het bedrijf een verstelbare aperture aan de telefoon heeft toegevoegd. Daarmee zou je tijdens het trekken van een foto meer flexibiliteit krijgen om het beeld scherper te stellen of meer te belichten.

Er is ook al een datum opgedoken voor de lancering van Samsung nieuwste vlaggenschip: volgens de gereputeerde lekker Evan Blass zal die op 16 maart al in de winkel liggen. Wie nieuwsgierig is naar de onthulling van de Galaxy S9 kan het evenement livestreamen op Samsung website. De persvoorstelling begint om 18 uur onze tijd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business