Nieuws

Elon Musk choqueert door duiker te verwijten voor ‘pedo’

We hebben de afgelopen dagen alle gezichten van Elon Musk gezien. We zagen de held die met zijn genialiteit de mensheid wil helpen, maar daarna zagen we ook hoe geprikkeld en stompzinnig de innovator uit te hoek kan komen. 

Wanneer de ondergelopen Thaise grot de redding van de kinderen en hun coach bemoeilijkte, wou Elon Musk zijn steentje bijdragen. Hij begon een duikboot te bouwen die hij vervolgens persoonlijk ging afleveren in Thailand. Hij hoopte dat zijn duikboot een belangrijke rol zou vervullen bij het bevrijden van de kinderen, maar werd vriendelijk bedankt voor zijn hulp. Zijn duikboot was volgens de autoriteiten immers niet praktisch genoeg om effectief een meerwaarde te betekenen. Elon liet de duikboot – die gemaakt werd uit onderdelen van een SpaceX Falcon Rocket –  achter met de gedachte dat hij eventueel later nog een meerwaarde zou kunnen betekenen.

De reacties op de actie van de Tesla-topman waren behoorlijk verdeeld. Sommigen prezen hem de hemel in voor zijn gouden hart, maar anderen vonden dat er een reukje aan de hele kwestie zat. Dat dacht bijvoorbeeld ook de betrokken duiker Vern Unsworth. Hij claimde dat Elon zijn duikboot nul kans had op slagen en dat het gewoon om een publiciteitsstunt ging. Elon had er geen idee van hoe de grot eruit zag en kon dus onmogelijk met een functionele oplossing op de proppen komen.

De woorden van de duiker maakten iets los bij Elon die zijn mediatraining even (lees: alweer) negeerde en vriend en vijand choqueerde met zijn tweets. In zijn uitspattingen noemde hij de man een ‘pedo’ en noemt hij het ook verdacht dat een Brit in Thailand woont. Elon provoceert en claimt dat hij zal bewijzen dat de duikboot probleemloos door de grot kan navigeren. Hij sluit zijn belofte af met “sorry pedo, je hebt erom gevraagd”.

Elon musk tweet pedo guy

Mogelijk gaat Unsworth klacht indienen tegen Elon Musk op basis van zijn uitspraken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business