Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Nokia 8 of Nokia 6 + Steel-smartwatch

24 uur lang maak je kans op één van twee cadeaus van Nokia: een premium Nokia 8 of een Nokia 6 in combinatie met een Steel-smartwatch.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Vandaag halen we een Nokia 8, Nokia 6 én Nokia Steel onder onze kerstboom vandaan.

2017 is het jaar van de comeback van Nokia. Het iconische merk vond onderdak bij het Finse HMD Global dat smartphones onder de Nokia-naam produceert, met respect voor de geschiedenis en reputatie van het merk. Wij mogen vandaag zowel een premium Nokia 8 als een Nokia 6 in combinatie met een Steel-smartwatch wegschenken.

Nokia 8

De Nokia 8 is het huidige vlaggenschip in het smartphonegamma van HMD Global. Onder de motorkap vind je de laatste nieuwe hardware terug, die zich samen met de stock Android-ervaring in een bijzonder vlotte telefoon vertaalt. De snelle software-updates zijn daarbij een kers op de taart.

De Nokia 8 heeft een dubbele camera aan de achterkant, maar de belangrijkste onderscheidende factor is de bothie-functie. die combineert front- en achtercamera in één beeld, wat leuke resultaten oplevert. Meer details over deze premium telefoon lees je hier.

Nokia 6 + Steel

De Nokia 6 plaatst zich met zijn prijskaartje van 249 euro onderaan het middensegment en valt met name op dankzij zijn uithoudingsvermogen: je haalt zeker twee dagen gebruik uit de batterij. De Nokia 6 is bijzonder competitief in zijn prijsklasse en geniet van dezelfde belofte voor snelle software-updates als de Nokia 8. Meer details lees je hier.

De Nokia Steel is dan weer een stijlvolle smartwatch die oorspronkelijk onder het merk Withings op de markt verscheen, maar nu mee deel uitmaakt van het Nokia-portfolio. Wij testten eerder dit jaar de Withings Steel HR (nu Nokia Steel HR) en riepen hem uit tot één van onze favoriete fitnesstracker van het jaar.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag twee lezers gelukkig maken en geven zowel een Noka 8 als Nokia 6 + Steel-smartwatch cadeau.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooid, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, woensdag 20 december om 12 uur.

Laat zeker weten naar welk geschenk je voorkeur uitgaat. Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaars bekend en worden de smartphones in hun richting gestuurd.

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar wordt gecontacteerd en kan je terugvinden op onze overzichtspagina.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business