Nieuws

Swapps! brengt al je apps binnen handbereik

Met Swapps! voor Android heb je met één veegbeweging al je applicaties bij de hand. Snel schakelen tussen apps is niet langer een probleem.

Het openen van applicaties is een taak die in Android gerust sneller kan. Gelukkig zijn er heel wat apps die daar bij kunnen helpen. Eerder presenteerden we al SwipePad en Glovebox, en vandaag hebben we Swapps! voor je uitgepikt.

Swapps! zit net als de twee vorige applicaties onder de rand van het scherm verstopt. Met een simpele veeg roep je een verticale balk op, die altijd en overal beschikbaar is. Maar terwijl de gratis versies van SwipePad en Glovebox respectievelijk plaats hebben voor 12 of 8 applicaties, maakt Swapps! al je apps onmiddellijk toegankelijk.

[related_article id=”161563″]

Je kan tot 15 favoriete apps selecteren, die dan altijd bovenaan de lijst zullen pronken. Net daaronder verschijnen je vijf meest recent gebruikte applicaties, gevolgd door een alfabetische lijst van alle apps die op je toestel zijn geïnstalleerd.

De applicatie is erg flexibel. Je kiest zelf welke van de drie categorieën (favorieten, meest recent, alle apps) je in de lijst weergeeft en je kan de plaats en grootte van de “ActiveSpot” – de plaats waar je moet vegen om Swapps! op te roepen – volledig naar wens aanpassen.

Swapps! laat een icoontje achter in je meldingenbalk. Als je dat vervelend vindt, kan je het onzichtbaar maken of volledig uitschakelen. De gratis versie komt met een reclamebalkje, maar dat zit gelukkig niet echt in de weg. Je kan Swapps! downloaden in de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business